Меню

Від кагатного поля до пакувального цеху

Розміщено: Листопад 15, 2017 в 4:58 pm

NEWS

13 листопада учні 9 та 10 класів КЗ КОР «Володарська спеціалізована загальноосвітня школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів – Центр реабілітації» побували на ПАТ «Городище-Пустоварівський цукровий завод», яке є одним із кращих на Київщині.

Під час екскурсії школярі ознайомилися з технологічною схемою та особливостями процесу виробництва цукру, побачили роботу сучасних видів обладнання. Дітям було продемонстровано продукти цукроваріння на кожній зі стадій, зокрема, школярі могли спостерігати процес різки коренеплодів, випаровування, утворення бурякового соку, формування кристалів цукру, сушки та пакування «білого золота» у мішки.

Разом зі змінним технологом Тетяною Миколаївною Паламаренко школярі відвідали заводську лабораторію та провели досліди із соком цукрового буряка.

У ході екскурсії учні ставили запитання, цікавилися будовою промислового обладнання.

І, звичайно, після побаченого було приємно поласувати грудочками цукру, здобутого на власних очах.

Поділитись: