Меню

Системна праця кожного і всіх

Розміщено: Листопад 9, 2016 в 7:47 am

NEWS

8 листопада 2016 року в рамках проведення Тижня енергозбереження і енергоефективності вихователі Н. О. Гайдай та А. В. Гурін провели з учнями 9-11 класів  годину спілкування «Актуальні проблеми енергозбереження та енергоефективності в сучасному житті».                                                                                                                                                                                

           У ході перегляду презентації, яку підготувала Наталія Олександрівна, учні дізналися багато нового про сучасні технології в галузі енергозбереження, відновлювальну та «зелену» енергетику, усвідомили значення енергозберігаючих технологій для бюджету сім’ї та держави в цілому.

          Під час жвавої дискусії вихованці обговорили проблеми раціонального використання  електроенергії в побуті й на виробництві, охорони навколишнього середовища, залучення школярів до корисної діяльності з питань енерго- та ресурсозбереження. Особливий інтерес у підлітків викликало  завдання придумати рекламний слоган з малюнком із закликом економити енергію. Усі учасники проявили творчий підхід до його виконання і створили цікаві оригінальні за змістом і формою рекламні проспекти.

         Як підсумок години спілкування, учні зробили висновок про те, що проблема енергозбереження і енергоефективності – це не одноденна акція, а щоденна системна цілеспрямована праця кожного і всіх.

 

Поділитись: