Меню

Збройні сили України – гордість, міць, країни

Розміщено: Грудень 6, 2020 в 11:12 am

NEWS

Збройні сили України – гордість, міць, країни

6 грудня відзначається День Збройних сил України. Це свято з’явилося зовсім недавно, але об’єднало навколо себе патріотів нашої країни. 

Наша школа не оминула цю дату. У шкільному музеї було проведено виховний захід на тему «Збройні сили України – гордість, міць країни!» Діти з повагою та шаною слухали розповіді про створення Збройних сил України та з цікавістю переглянули відеоролики про славні героїчні подвиги воїнів-українців та земляків у наш час. 

Під час години спілкування «На захисті рідної землі» семикласники створили відеопривітання з Днем Збройних сил України, у якому згадали воїнів-володарчан, які захищають свій край сьогодні, і тих, хто поліг заради щастя інших. Школярі звернулися до всіх українських військовослужбовців зі слова подяки і шани. Ми повинні знати й пам’ятати сучасних героїв, адже саме завдяки їхній мужності і відданості Україна залишається незалежною державою. 

Такі виховні моменти сприяють патріотичному вихованню учнів; спонукають до осмислення себе як частинки великого українського народу; формують почуття гордості за рідну державу.

????

Поділитись: